Velkommen

Velkommen til Aalborg Operafestival 2024!

(Video fra Operafestivalen i 2022)

Kære publikum 

Igen i år har Aalborg Operafestival lagt sig i selen for at skabe et spændende og inspirerende program til jer. 

”Opera for alle” det lyder som en fortærsket kliché, men ikke desto mindre er det vores rettesnor, da vi lagde programmet. Opera er ikke for de få, men for alle. Opera er universelle fortællinger, der gør os klogere på os selv og hinanden. Opera er et spejl, hvor vi kan genkende os selv og vores følelser, de gode, de dårlige og måske også de forbudte.. 

Vi har valgt at ville ramme bredt, fra Tryllefløjten for de mindste til populære koncerter på gader og stræder, invitere jer med ind på sangerens værksted og til store overdådige koncerter og alt hvad der er ind imellem for nybegyndere og novicer, og jeg er sikker på, at der også er noget for dig. 

Vi skal både møde lokale-, nationale- og verdensstjerner, alle sammen er med til at sætte rammen for en vellykket operafestival og den ene kan ikke undvære den anden for at nå målet og jeg kan garantere jer for, at alle har arbejdet hårdt for at skabe uforglemmelige operaoplevelser for jer. 

Der skal lyde en stor tak til alle samarbejdspartnere og fonde, der har bakket op om festivalen, det er overvældende at mærke hvor stor betydning festivalen har lokalt og nationalt. Og jeg er sikker på, at Danmarks ældste operafestival igen i år vil overraske, underholde og give jer fantastiske minder, lige som vi skal. 

 

Med venlig hilsen

Thomas Storm 
Executive Producer