Afholdt
19
08
2023
 
Udvalgte legepladser

Kl. 10:00

Fri entré

Varighed: 15 minutter

Opera på Legepladsen

Lørdagsaktivitet for friske børnefamilier

Nickie Johansson tager sin fineste kjole på og møder børnene på gyngerne, i sandkassen eller i klatretårnet. Hun tager fat om de allermest populære og lyttevenlige arier og kommer ude på legepladsen helt tæt på sit publikum. Hver opførelse varer 15 minutter og Nickie akkompagneres Julie Holmegaard Schade på akkordeon, der ligesom Nickie går rundt mellem børnene eller sætter sig i sandkassen.

Efter sange af blandt andre Bernstein, Gershwin og Bizet lægger Nickie Johansson op til dialog med både børnene og deres voksne, og børnenes umiddelbarhed giver et fantastisk udgangspunkt for denne dialog. Det bliver en snak om opera, hvad musikken får en til at føle, om hvad de synes om musikken og meget mere. Der serveres kage og kaffe ad libitum.

Gå ikke glip af denne fantastiske og fuldt ud akustiske musik med en wow-fornemmelse, der rammer lige i hjertet på store og små.

Sted:
Edderkoppen, Tornhøjvej 4 A, Aalborg Øst kl. 10.00
Legepladsen ved Fristedet, Thulevej kl. 12.30
Vangen 283 B (ved fælleshuset), Nørresundby kl. 14.30

Medvirkende:
Nickie Johansson, sopran
Julie Holmegaard Schade, akkordeon

Opera på Legepladsen er arrangeret i samarbejde med Kvarterværkstedet & Sundt og Aktivt Lokalområde under Aalborg Kommune og støttet af Toyota-Fonden og William Demant Fonden.