Afholdt
18
08
2023
 
Folkekirkens Hus

Kl. 16:00

75 kr.

Varighed: 1 time

Opera Masterclass

Sangtalenter på arbejde

Kom og få et indblik i, hvordan sangere og pianister arbejder med at nå den ypperste udførelse af opera og klassisk musik, når de går i arbejdsrummet med verdensstjernen Miah Persson.

Med sin erfaring inden for både opera-og liedgenren skaber Persson et inspirerende værksted for deltagerne, og du er inviteret som publikum. Hun har sunget i verdens førende operahuse og besat de største roller. Til august står Miah Persson i Folkekirkens Hus, hvor hun sammen med deltagerne vil arbejde på den bedst mulige klang, musikalsk forståelse, sangteknisk udvikling og den artistiske performance.

Eftermiddagens masterclass består af to dele. Den første del er lukket og forbeholdt de yngste talentfulde sangere, mens publikum inviteres til at overvære anden del, hvor landsdelens dygtigste studerende eller professionelle sangere og akkompagnatører træder op i manegen.

Aalborg Operafestival fortsætter masterclass succesen fra de forrige år med ønsket omfortsat at bidrage til at højne det klassiske sangermiljø i Nordjylland.

Sted: Folkekirkens Hus

Medvirkende:
Sangere og pianister fra Aalborg, Nordjylland, Den Jyske Sangskole og resten af landet
Miah Persson, sopran

Dørene åbnes kl 15.45, som er efter afviklingen af den lukkede del af Opera Masterclass