Afholdt
14
08
2022
 
Musikkens Hus

Kl. 17:30

75 kr.

Varighed: 1 time

Opera Masterclass

Nysgerrig på sangerens værksted?

Kom og få et indblik i, hvordan sangere og pianister arbejder med at nå den ypperste forståelse og udførelse af klassisk musik, når de går i arbejdsrummet med verdensstjernen Roderick Williams. Hans nærværende tilgang skaber et inspirerende værksted for deltagerne og du er inviteret som publikum.

Williams er en eminent formidler, som arbejder med at nå kernen i et musikalsk udtryk. Med sin internationale ekspertise formår han på sin egen elegante og humoristiske måde at flytte både masterclass deltagerne og publikum til et højere musikalsk univers.

Eftermiddagens masterclass består af to dele. Den første del er lukket og forbeholdt de yngste talentfulde sangere, mens publikum inviteres til at overvære anden del, hvor nogle af landsdelens dygtigste studerende eller professionelle sangere og akkompagnatører træder op i manegen.

Aalborg Operafestival fortsætter masterclass succesen fra sidste år med ønsket om at bidrage til at højne det klassiske sangermiljø i Nordjylland.

Sted: Intimsalen, Musikkens Hus

Medvirkende:
Sangere og pianister fra Aalborg, Nordjylland, Den Jyske Sangskole og resten af landet.
Roderick Williams, baryton.

Billetter: (TBA, Tickemasterlink)

Dørene åbnes kl. 17.15 som er efter afviklingen af den lukkede del af Opera Masterclass. Opera Masterclass er muliggjort med støtte fra Det Obelske Familiefond.

Opera Masterclass er støttet af Det Obelske Familiefond.