Afholdt
11
08
2022
 
Musikkens Hus

Kl. 19:30

235-305 kr.

Varighed: 2 timer inkl. pause

Elsa Dreisig

Åbningskoncert og afsløring af Aalborg Operapris 2022

I år danner Koncertsalen i Musikkens Hus ramme for Aalborg Operafestivals officielle åbningskoncert, og som noget helt nyt uddeler festivalen i år – udover den traditionsrige Aalborg Operapris – også Aalborg Operapris - Juniorkategorien

Efter åbningstaler af rådmand Jes Lunde og festivalleder Peter Rønn samt afsløring af både modtager af Aalborg Operapris 2022 og det nye initiativ Aalborg Operapris - Juniorkategorien 2022 skal vi opleve værker af store komponister som Sibelius, Grieg, Bizet, Massenet og Mozart. Alt sammen med intet mindre end den internationale operastjerne Elsa Dreisig i front og bakket op af Aalborg Symfoniorkester.

Elsa Dreisig har selv omhyggeligt sammensat aftenens program i samarbejde med dirigent Giordano Bellingcampi, og vi får således både en dansk/nordisk og en fransk afdeling, som afspejler Dreisigs nære tilhørsforhold til begge områder. Det bliver også muligt at opleve prisvinderne i løbet af koncerten.

Aftenens koncert optages og sendes af DR P2.

Sted: Musikkens Hus, koncertsalen

Medvirkende:
Elsa Dreisig, sopran
Vinder af Aalborg Operapris 2022
Vinder af Aalborg Junior Operapris 2022
Aalborg Symfoniorkester
Giordano Bellincampi, dirigent.

Aalborg Operapris og åbningskoncerten er støttet af Det Obelske Familiefond. Aalborg Operapris - Juniorkategorien uddeles af Aalborg Operafestival i samarbejde med Aalborg Kulturskole og Sangkraft Aalborg.