Afholdt
07
08
2021
 
Musikkens Hus

Kl. 18:00

75 DKK

Opera Masterclass

Få unikt indblik i det klassiske arbejdsrum

Talentfulde operasangere og pianister får nu den ypperste mulighed indenfor mesterlæren via en masterclass med de to verdensstjerner koloratursopran Siobhan Stagg og pianist Guiseppe Mentuccia. I dette trygge rum vil fem duoer få en tur igennem hele følelsesrepertoiret med feedback, tips og tricks, hen imod et endnu stærkere solistisk og kammermusikalsk udtryk.

Eftermiddagen i Musikkens Hus består af to dele. Den første del er lukket, og forbeholdt unge elever fra Aalborg, Nordjylland og elever fra Den Jyske Sangskole, mens den anden er åben for publikum med mere garvede nyuddannede og professionelle sangere og pianister fra regionen og resten af landet. Her får du et kig ind i det helt særlige arbejdsrum mellem mester og udøver. Australske Siobhan Stagg, der på få år er strøget til tops på verdens førende operascener, og den italienske pianist og dirigent Guiseppe Mentuccia.

Aalborg Operafestival ønsker med dette initiativ, som videre- føres i 2022, at bidrage til at højne det klassiske sangermiljø i Nordjylland og resten af landet.

Opera Masterclass er muliggjort med støtte fra Det Obelske Familiefond.

Den åbne del af Opera Masterclass varer 1 time.

Dørene åbnes kl. 17.45, som er efter afviklingen af den lukkede del af Opera Masterclass.

Medvirkende:
Sangere og pianister fra Aalborg, Nordjylland og resten af landet.
Siobhan Stagg, lyrisk koloratursopran
Guiseppe Mentuccia, piano