Afholdt
06
08
2021
 
Hovedbiblioteket

Kl. 14:00

Fri entré

Koncerten varer en halv time.

Opera i Arkaden

Byen summer og synger, når operafestivalen lader den skønneste sang strømme fra Arkaden ved Hovedbiblioteket og på Louise Plads.

Sansende sommerstemning i bymidten 

Byen summer og synger, når operafestivalen lader den skønneste sang strømme fra Arkaden ved Hovedbiblioteket og på Louise Plads.  

Hovedbibliotekets arkade er med sin flotte akustik og myldrende liv et oplagt sted for en annonceret pop up-koncert langs Aalborgs gågader. Opera i Arkaden varer en god halv time og herefter kan man slå følge med de optrædende sangere og vandre videre til Louise Plads. Her vil lokale specialforretninger fremvise delikatesser. 

Louise Plads er der mulighed for at forkæle alle sanser når Aalborg Operafestival i samarbejde med Klaverstemmeren og Aalborg Bibliotekerne inviterer til syngende eftermiddag med livlig markedsstemning, pop up-bibliotek fra Bogbilen, smagsoplevelser fra specialbutikker og selvfølgelig de skønneste operatoner i Aalborg centrum. 

De to sangere til disse koncerter kan med rette også kaldes ”lokale specialiteter”. Begge er uddannet fra det daværende Nordjysk Musikkonservatorium og har efterfølgende studereret i Leipzig. Sopranen Marianne Heuer har været en del af Aalborg Operafestival hele sit professionelle liv, og både hun og baryton Thomas Rewes glæder sig til at dele deres kærlighed til operaen med hele byen. Sangerne akkompagneres af endnu en lokal musiker, nemlig Christian Vestergaard på klaver.

Medvirkende:
Marianne Heuer (sopran)
Thomas Rewes (baryton)
Christian Vestergaard (piano). 

Koncerterne er skabt i samarbejde med Hovedbiblioteket og Klaverstemmeren.