Afholdt
05
08
2021
 
Teater Nordkraft

Kl. 16:00

Dreamers Walk

Dreamers Walk

VIGTIG INFORMATION

Grundet sygdom er prøveforløbet udskudt. Derfor er premieren på Dreamers Walk udskudt til lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 16:00. Du modtager automatisk nye billetter til premieren. Er du forhindret i at gøre brug af din billet, bedes du kontakte teatret på billet@teaternordkraft.dk, og oplyse dit ordrenummer 7413. Ønsker du pengene retur, bedes du udover ordrenummer oplyse dit registrerings- og kontonummer.

Har du lyst til at følge med i processen, så inviterer Dreamers Walk til åben prøve torsdag d. 5. august 2021 kl. 16:00-17:00 på Teater Nordkraft. Det er gratis at deltage, men booking af billet er nødvendig. Bestil din billet på http://www.teaternordkraft.dk/program/aaben-proeve-dreamers-walk.

Vi beklager ulejligheden, og håber på at se jer til Dreamers Walk i oktober.

Kærlig hilsen

Teater NordkraftNy, nordjysk kammeropera vender Orfeus myten på hovedet.

Bliv suget ind i en helt ny, drømmende fortælling mellem liv og død, når Orfeus og Eurydike igen og igen rækker ud mod hinanden fra hver deres verden. Uropførelsen af Dreamers Walk er blevet til i et kaleidoskopisk univers, hvor sang, elektroakustisk musik, fotokunst og lyssætning indrammer de elskedes kamp for at finde ud af et fælles mareridt og tilbage til virkeligheden. Fortællingens hovedperson er i denne opsætning den unge Eurydike, der gennem tre akter af vandringer i en labyrintisk og søvngængeragtig virkelighed forsøger at få fodfæste i livet. 

Dreamers Walk er en eksperimenterende operaforestilling og operaens libretto er skabt af tekstelementer fra både 1500-tallets poesi og folkeviser til nogle af Europas store digtere gennem adskillige århundrerder. Således er der også tekstuddrag fra forfattere som Edith Södergran, Gerhard Dorn, Gustav Munch-Petersen, Paul la Cour, Rabindranath Tagore og Rainer Maria Rielke.

Oplev nogle af Aalborgs og nordjyllands fremmeste sangere og musikere, når Teater Nordkraft i samarbejde med Aalborg Operafestival danner rammen om en forestilling, der både rummer den gamle mytes eksistentielle kraft og skaber helt nye og uprøvede vildveje for eventyrets heltinde.