Afholdt
11
08
2019
 
Skalborg Kirke

Kl. 19:30

DKK 60,-

Køb billetter på www.skalborgkirke.dk

Alle de kvinder vi er

Med nutidens kønsdebat har det aldrig været mere relevant at hylde de forskellige kvinder, vi er, og det er netop, hvad publikum kan se frem til ved denne koncert.    

Vi kender alle sammen ´Maria’ fra ’The Sound of Music’, ’Cosette’ fra ’Les Misérables’ og ’Christine’ fra ’The Phantom of the Opera’. Dydige, uskyldige, forelskede - og som regel sopraner. Sådan så den kvindelige hovedrolle længe ud i musicalen. Heldigvis har genren udviklet sig siden da, og i dag er der næsten ingen grænser for de kvinder, man kan møde i hovedrollerne.

Publikum kan glæde sig til sange både fra de gamle klassikere som ’Carousel’ og ’The Sound Of Music’ og de moderne musicals, som samlet set hylder de stærke, frustrerende, sjove, skøre og højtråbende kvinder fra musicalens verden. 

De to unge sangere Amanda Loft Sandegaard og Anna Christine Bauer vandt begge førsteprisen i musicalsang ved talentkonkurrencen ´Unge Sangere´ i henholdsvis 2017 og 2015.

I pausen optræder den lokalt tilknyttede sopran Marianne Heuer med operarepertoire som musikalsk medspiller til temaerne musical og kvindelighed. Her serveres også en forfriskning.

Medvirkende:

Amanda Loft Sandegaard, sopran
Anna Christine Bauer, sopran
Morten Bunk, pianist
Marianne Heuer, pause-solist

Sted:

Skalborg Kirke, Digtervejen 6, 9200 Aalborg SV