Afholdt
11
08
2017
 

Kl. 20:00

1.850,- inkl. gebyr pr. person i delt dobbeltværelse

(Tillæg for enkeltværelse)

Festivalpakke

Festivalpakke inkl. koncert med Pumeza Matshiskza, Operamiddag og to overnatninger i delt dobbeltværelse på First Hotel Aalborg med morgenmad.

Aalborg Operafestival og Musikkens Hus tilbyder nu en attraktiv operapakke. Den indeholder en billet til koncerten med årets hovednavn, den sydafrikanske sopran Pumeza Matshikiza, adgang til festivalens eksklusive 4 retters operamiddag og to overnatninger inkl. morgenbuffet på First Hotel, Aalborg. Hotellet ligger få hundrede meter fra Musikkens Hus, i hjertet af Aalborg og lige ud til fjorden. Operafestivalen byder på ca. 25 koncerter og forestillinger og mange af dem finder sted i gåafstand fra hotellet. En del foregår på byens pladser, andre finder sted i nogle af de mange museer og kulturhuse i byen fx Utzon Centret, Kunsten og Nordkraft.  I Aalborghus Slotsgaard kan du opleve Puccinis opera Madame Butterfly – og lige akkurat nå koncerten med Pumeza Matshikiza.

Festivalpakke

Operamiddag, lørdag den 11. august i Musikkens Spisehus (ekskl. drikkevarer)
Pumeza Matshikiza koncert den 12. august i Musikkens Hus
2 overnatninger på First Hotel Aalborg inkl. morgenmad den 11. og 12. august   

Vidste du

  • At Jens Bangs Stenhus er blandt de bedst bevarede renæssancehuse fra Christian 4.s tid.  
  • At Jørn Utzon var fra Aalborg. Utzon Centret er opkaldt efter ham og huset er dedikeret til arkitektur og design
  • At Aalborgs havnefront er et mekka for moderne arkitektur, bl.a. Musikkens Hus
  • At Nordkraft er rig på originale detaljer såsom den bornholmske granit på gulvet, slaggetragtene i loftet af Kedelhallen og de store vinduespartier.