10
08
2019
 
Musikkens Hus, Øvre Foyer

Kl. 19:00

Dkk. 545,- inkl. billetgebyr

NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Kaptajn Becks Maritime Operamiddag

Tag på musikalsk søfart med Kaptajn Beck ved roret, når han trakterer flygelet og krydrer den årlige operamiddag med røverhistorier fra nær og fjern. Med på rejsen er i år de herlige sangere Lisbeth Kjærulff og Bo Kristian Jensen – nu også iført festlige og hastigt skiftende kostumer.

Under forretten går turen til Rusland, hvor publikum kan se frem til Prins Orlofsky fra Flagermusen, Léhars Volga Sang og ikke mindst den verdensberømte russiske sang Moskva-nætter.

Derpå sejler vi til Amerika og på samme tid tilbage til barndomslivet. Hvem husker ikke Bella Notte fra Lady og Vagabonden, den vidunderlige musik i Askepot eller hvad med de livlige operettetoner fra Mary Poppins?  Rejsen slutter i de østrigske alper med den uopslidelige Sommer i Tyrol, hvor kærlighedsforviklingerne mellem kroholderske Josepha og overtjener Leopold sprudler.

Kaptajn Becks Maritime Operamiddag består af fire retter, og er sammensat af sæsonens råvarer ved restauratør Michael Kopp Christensen fra Musikkens Spisehus. Der serveres i øvre foyer under Jeppe Heins markante kunstværk ”Spejlet”. I pauser er der direkte udgang til den store balkon med udsigt over havnefronten.

Prisen inkluderer 4-retters menu fra Musikkens Spisehus og opera.
Drikkevarer/vinmenu kan tilkøbes på dagen. 

Medvirkende

Jacob Beck, Kaptajn Beck og pianist
Lisbeth Kjærulff, sopran
Bo Kristian Jensen, tenor

Sted

Musikkens Hus, Øvre Foyer, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg