Afholdt
13
08
2022
 
Musikkens Hus

Kl. 19:30

750 kr.

Prisen er i år inklusive drikkevarer/ vinmenu

Varighed: 3 timer og 30 minutter

Dørene åbnes fra kl. 18.45

Operamiddag

… og tango for tre!Mezzosopran Ingeborg Børch, baryton Frederik Rolin og pianist Jakob Beck leverer opera-danseshow af den skoldhede slags, når de lægger vejen forbi Spanien og Argentina på deres musikalske rejse gennem aftenens menu. De veloplagte artister bestiger desuden en østrigsk bjergtop og runder af med en engelsk ”gastro-komisk” afdeling med garanti for, at alle bliver mætte!

Operamiddagen består af fire retter krydret med kendte og ukendte sange fra både opera-, operette-, musical-, og filmverdenen. Fra tangoens mester Piazolla og den vilde Carmen over den letlevende Don Juan til den latterlige admiral i Den gode Fregat Pinafore får gæsterne rørt både lattermusklerne og tårekanalerne.

Menuen er sammensat af sæsonens råvarer ved restauratør Michael Kopp Christensen og køkkenchef Nicklas Thellufsen og nydes denne aften på Øvre Foyer under Jeppe Heins kunstværk Spejlet. Begge repræsenterer på fornemste via Restaurant Fauna, der for nylig har opnået topanmeldelsen 6 gafler i Nordjyske.

Sted: Øvre foyer, Musikkens Hus

Medvirkende:
Ingeborg Børch, mezzosopran
Frederik Rolin, baryton
Jacob Beck, pianist

Arrangementet er lavet i samarbejde med Restaurant Fauna. Ønsker I at sidde samlet, bedes du købe billetterne som én bestilling. 

Vi gør venligst opmærksom på, at salget lukker mandag d. 8. august kl. 7.00.