Afholdt
08
08
2021
 
Musikkens Hus

Kl. 17:30

Pris: 250DKK

Unge under 26 år: 150DKK

I Want Magic

Mød en international operastjerne af højeste kaliber, når den lyriske koloratursopran Siobhan Stagg gæster Musikkens Hus’ intimsal.

Den unge, australier har en enestående smuk stemme, der på få år har bragt hende helt i front på verdens førende operascener: Covent Garden i London, Salzburg Festspiele, Deutsche Oper Berlin, Hamburg Stats Oper, Berliner Philharmoniker, Bayerische Staatsoper, Grand Théâtre de Genève og BBC Proms.

På Aalborg Operafestival kan publikum glæde sig til en aften, hvor de kommer helt tæt på Siobhan Stagg, der akkompagneres af den fantastiske italienske pianist Guiseppe Mentuccia. Udover at være pianist er Mentuccia for øvrigt en strålende dirigent, og arbejder lige nu som Daniel Barenboims assistent på Staatsoper unter den Linden i Berlin. 

Aftenens program vil være en spændende variation af lieder og operaarier. Der vil både blive plads til operaklassikere af Puccini, Mozart og Masennet, lieder af Korngold og en enkelt Danmarkspremiere med et helt nyskrevet værk af den australske komponist Dermot Tutty.

Dagen inden giver Stagg og Mantuccia åben Master Class i Musikkens Hus for talentfulde unge og voksne operasangere fra Aalborg og Nordjylland. Se Opera Master Class. 

Medvirkende: Siobhan Stagg (lyrisk koloratursopran), Guiseppe Mentuccia (piano).