Afholdt
08
08
2019
 
Hovedbiblioteket

Kl. 08:30

Gratis

Hovedbiblioteket i Aalborg

Opera Morgensang

Kom og vær med, når vi skyder Aalborg Operafestival i gang med skøn, fælles opera morgensang – og skoldhed kaffe inden job.

Glem alt om møder, deadlines, fuldt booket kalender, indkøbslister og logistik og mærk i stedet følelsen af at være en del af en større helhed, når din stemme smelter sammen med sidemandens.

Til morgensang på Hovedbiblioteket dykker vi ned i den danske sangskat og lader fortællinger fra alle tider, om årstidernes skiften, historiens vingesus, kærlighedens krumspring og tanker om ånd og samhørighed omslutte os og ophæve alle lag, forskelle og uligheder. Vi kaster os blandt andet ud i ”Fangernes Kor” fra operaen Nabucco og griber højskolesangbogen.

Solvej Nygaard Gregersen, som er lokal singer-songwriter, operasanger Marianne Heuer og Vor Frue Kirkes organist Peter Schüsler holder sammen på harmonierne, så selv den mest utrænede sangstemme kan finde sin plads i fællesskabet. Og ønsker man netop at styrke sangkundskaberne, giver Marianne Heuer tips og tricks i sangteknik.

Morgensang er for alle, der nyder at synge, og som har lyst til at deltage i et uforpligtende men stadig vedkommende fællesskab.

Denne særudgave af Morgensang foregår ude i det fri, i den smukke og velklingende arkade.

Sted: 

Hovedbiblioteket i Aalborg, Arkaden, Rendsburggade 2, 9000 Aalborg

 

Medvirkende

Vært og sanger: Solvej Nygaard Gregersen
Sopran: Marianne Heuer
Piano: Peter Schüsler, organist i Vor Frue Kirk
Velkomst og officielt startskud ved festivalleder Peter Rønn