Afholdt
09
08
2019
 

Kl. 21:00

DKK 75,- inkl. billetgebyr

Tlf.: 60203000

E-mail: info@musikkenshus.dk

De Profundis - Final Hour X Opera

Melodisk Dødsmetal og Opera mødes i et unikt clash på Studenterhuset.
OBS. Final Hour har erstatter bandet Heathe grundet sygdom. 

Med udgangspunkt i aggression og gode melodier vil man på de skrå brædder kunne opleve metalbandet Final Hour skabe en unik koncertoplevelse i samspil med fire klassiske operasangere. Rammerne er sat i bandets dystopiske metal-univers, hvor håbet og livsgnisten afspejles i de stormfulde kompositioners klimatiske og melodiske passager.
Til at forstærke dette univers, kan publikum opleve aalborgensiske mezzosopran Diana Haugland, der netop har endt sin konservatorieuddannelse som klassisk sangerinde; Laura Lehaff, der bor i Aalborg, har man kunnet opleve i musical på blandt andet Aalborg Teater; lyrisk sopran og blandt de få klassiske operasangere, der growler, Anitta Soliz Nielsen og baryton Jesper Buhl, der med en imponerende kraftfuld stemmepragt næsten fysisk berører publikum.
Final Hour er et velspillende melodeath-band med rødder i Aalborg. En by der har opfostret store bands indenfor genren. Ligesom bysbørnene i Mercenary, SmaXone og Mnemic, leverer Final Hour melodisk dødsmetal, der veksler mellem det smukke, melodiske og det hårde, brutale.

Final Hour består af:
Jacob Jensen – Vokal og Guitar
Jesper Fleckner – Guitar
Martin Haumann - Trommer
Rasmus Christensen – Bas og Vokal

Sted: 

Studenterhuset i Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg