nyhed
09
08
2018
 
Musikkens Hus, Koncertsalen

Kl. 19:30

Dkk. 175,- inkl. gebyr

Operafestival 2018

Åbningskoncert med Aalborg Symfoniorkester

Velkommen til Aalborg Operafestival 2018.

Åbningskoncerten byder på smukke uddrag fra bl.a. Carmen, Eugen Onegin, Lohengrin og Den Glade Enke med solisterne Cornelia Beskow og Magnus Vigilius. Glæd dig til at genopleve de to solister fra Aalborg Symfoniorkesters internationale sangkonkurrence, The Lauritz Melchoir International Singing Competition, hvor Beskow vandt konkurrencen i 2017, og Vigilius blev nr. to i 2014.

De to sangere har nu fuld fart på karrieren med store solistopgaver i hele Europa. Cornelia Beskow har i øjeblikket stor succes på Kungliga Operan i Stockholm, og Magnus Vigilius kan bl.a. se frem til solistdebut ved festspillene i Bayreuth i 2020.

Dirigenten Giordano Bellincampi er et efterspurgt navn verden over, så publikum kan trygt læne sig tilbage og nyde en stor operaaften.

Filharmonisk Kor Aalborg har en lang tradition for at optræde med Aalborg Symfoniorkester, og ved koncerten vil publikum bl.a. kunne nyde dem i det berømte brudekor fra Wagners opera Lohengrin.

Aalborg Symfoniorkester spiller en stor rolle i årets festival, og medvirker både ved aftenens koncert og i de skønne Rebild Bakker. 

Medvirkende

Cornelia Beskow, sopran
Magnus Vigilius, tenor
Giordano Bellincampi, dirigent
Filharmonisk kor